Wikiwijk

Wikiwijk is een community-omgeving die mensen in staat stelt om zichzelf te organiseren rondom zaken die van belang zijn in het dagelijks functioneren en de eigen woonomgeving. Een lokaal toepasbaar concept dat de steeds belangrijker wordende samenwerking tussen burgers, vrijwilligers en professionals optimaal kan ondersteunen.

De basisversie van Wikiwijk bevat veelzijdige mogelijkheden voor onderlinge informatie, communicatie en dienstverlening en kan naar wens worden ingericht. Het biedt gelegenheid om samen met allerhande doelgroepen te werken aan nieuwe vormen van samenwerking.

Het concept: zelf doen, samen doen, laten doen

Het concept van Wikiwijk is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het delen van kennis en producten centraal dient te staan. En dat techniek in dienst dient te staan van de wensen van de gebruikers. Niet andersom. Lees meer over het concept.

Steeds meer organisaties gebruiken Wikiwijk

Wikiwijk is voortdurend in ontwikkeling en krijgt stap-voor-stap meer inhoud en meer gebruikers. Met gratis deelname voor eindgebruikers en een dienstenaanbod door lokale en regionale organisaties. Kijk hier waar Wikiwijk actief is en neem een kijkje in een van deze toepassingen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s